fbpx

Create a website during Corona- Homerun Brokers

Är det möjligt att skapa en hemsida utan fysiska möten? 

Vi fick i uppdrag utav en nystartad mäklarbyrå i Spanien att bygga upp deras webbplattformar. I samband med detta påbörjades även en lockdown i Spanien som gjorda att inga fysiska möten mellan oss var möjliga. 

Homerun Brokers vill utmana de tradiotinella sättet att köpa bostad i Marbell. Detta ska göras med kunden i fokus och med ett arbetssätt likt det som används i Sverige. För er som inte vet hur det normalt går till när man köper bostad i Spanien så skiljer det sig en hel del från vad vi är vana vid. 

Uppdraget var att skapa deras webbplattform som ska vara navet i den grafiska identiteten. 

Förutom att hemsidan skulle vara navet i den grafiska identiteten ska den även vara lättnavigerad för mäklarna så att de kan lägga upp sina objekt. Därav skräddarsydde vi ett back-end system som hämtar objekten från en databas och visar dem live på hemsidan. För att vara ännu tydligare gjorde vi en guide i rörlig video för mäklarna att ha som lathund när dem laddar upp sina objekt. 

  • Uppbyggnad design
  • Avancerad back-end
  • Löpande drift

Vi är en all-service byrå med grafiker, programmerare, designer och fotografer. Detta gör oss konkurrenskraftiga och du som kund behöver inte längre leta efter fler partners.