fbpx

Contentproduktion med BD Bil

Contentproduktion för raketföretaget BD Bil AB. 

BD Bil kom till oss i en fas då de behövde göra en digital transformation. Bakgrunden var att företaget vuxit väldigt mycket försäljningsmässigt men inte haft samma utveckling inom marknadsföring. Ägaren ville att företaget ska framstå som modernt, familjärt och vara en attraktiv arbetsgivare. Vi hade lång diskussioner om vad som bör göras och vilka prioriteringar som ska gå först. Det hela resulterade i att vi fick äran att göra om deras logotyp, grafisk profil, hemsida samt producera bild och film att använda på Sociala Medier. Mer om detta case kan ni läsa i vår ”Portfölj”

Vi letade locations för att locka två olika publiker. Barnfamiljen i Stockholmsförorten och unga vuxna män som gillar sportbilar. Efter en del research och letande hittade vi 5 locations att göra plåtningarna på. Det blev P-garaget i Solna Strand, Ericssons huvudkontor i Kista, Frihamnen, Bostadsområde i Täby, Skogsområden i Vallentuna.

Vi är en all-service byrå med grafiker, programmerare, designer och fotografer. Detta gör oss konkurrenskraftiga och du som kund behöver inte längre leta efter fler partners.