fbpx

Fotografi, Social Media, Webbutveckling

Bruske Entreprenad

Bruske Entreprenad

Bruske Entreprenad är ett snabbväxande och modernt byggföretag som är verksamma i Stockholm och mälardalen. Företaget startades 2016 och vi har jobbat med Bruske Entreprenad sedan våren 2019 och är deras huvudsakliga samarbetspartner inom digital marknadsföring. 

Fotografi

Vi har fotograferat företagets genomförda och pågående projekt. Bilderna har används på deras hemsida, i presentationsmaterial, på sociala medier och i annonser vid exempelvis rekrytering.

Webbutveckling

Vi har hjälp företaget med en strategi och grafisk design till deras hemsida. Genom WordPress har vi byggt vidare på den grundläggande hemsidan och skapat en levande kommunikation via b.la en nyhetssida. På nyhetssidan skriver och bygger vi upp kommunikation som sedan publiceras i sociala medier.

 

Social Media

På uppdrag utav kunden har vi startat konton och byggt upp en enhetlig design och kommunikation. Kanalerna som valts är LinkedIn, Facebook och Instagram. 

Kolla in nåra av våra andra

Kunder

Bruske Måleri

Fotografi

Stabenfeldt – Kickerz Magazine

Fotografi

Creator

Fotografi

BD Bil

Fotografi

Vi är en all-service byrå med grafiker, programmerare, designer och fotografer. Detta gör oss konkurrenskraftiga och du som kund behöver inte längre leta efter fler partners.