fbpx

Fotografi

Stabenfeldt – Kickerz Magazine

Stabenfeldt – Kickerz Magazine

På uppdrag utav social media-byrån Gravel producerade OG Production en stor bildportfölj åt deras client Stabenfeldt. 

Magasinet Kickerz som är ett fotbollsmagasin riktat för yngre var i behov utav content till deras sociala kanaler och till själva magasinet. 

Vi producerade bild och film under en hel dag på Spånga IP. Till vår hjälp lånade vi ett pojklag och ett flicklag som var statister. 

Vi producerade materialet anpassat för social media där vi exempelvis filmade vertikalt och de flesta bilderna gjordes även vertikalt för att maximera skärmytan. I redigeringen fokuserade vi på att trycka upp färgerna och ha en hög ljusstyrka. Detta eftersom att många mobilanvändare har strömsparläge på telefonen vilket gör skärmen mörkare. 

Uppdraget ställde stora krav på planering, tålamod och flexibilitet. Tillsammans var vi ca 30 personer inblandade i produktionen och här är några utav bilderna. 

Till produktionen hyrde vi in Petter Bülling som fotograferade medans Oskar Gummesson filmade. 

Oskar Gummesson

Ansvarig för projektet

"Uppdraget var framförallt väldigt roligt! Det var fullt ös under hela produktionen och Gravel är ett duktigt gäng som är trevliga att samarbeta med."

Kolla in nåra av våra andra

Kunder

American Express Platinum

Fotografi

Buddy Me

Fotografi

Fotografering Wilson

Fotografi

Bruske Delér fönsterrenoveringar AB

Fotografi

Vi är en all-service byrå med grafiker, programmerare, designer och fotografer. Detta gör oss konkurrenskraftiga och du som kund behöver inte längre leta efter fler partners.